One Mobility Franchise

One Mobility Logo

Ben je een echte ondernemer?

Wil je starten met je eigen telecomwinkel?

En wil je vrij zijn om je eigen succes te bepalen?

Sluit je dan net als 18 anderen nu aan bij de beste telecom franchise formule van Nederland!

One Mobility Franchise

One Mobility heeft de afgelopen jaren veel ervaring in retail & detail opgedaan.
Wij hebben een groot netwerk binnen de telecom markt en wij doen rechtstreeks zaken met verschillende grote operators, hardware leveranciers en distributeurs. Een netwerk waarvan jij als ondernemer meteen vanaf de start kunt gaan profiteren.

Door ons grote gezamenlijke inkoopvolume, kan je daarbij altijd rekenen op de beste condities en inkoopvoorwaarden in de markt.

Naast telecom faciliteren we voor onze franchisenemers ook andere diensten zoals o.a. internet, vaste telefonie, digitale televisie en verzekeringen, waardoor je de klant op maat een totaalpakket van producten aan kunt bieden.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets bieden we als een van de weinigen in de markt reparatie in de winkel van bijna alle merken aan en hebben we een compleet service & repair traject voor ook laptops, tablets en andere consumenten elektronica.

Jij bepaalt je eigen succes!

Anders dan bij onze concurrenten staat bij One Mobility de ondernemer centraal en helpen wij jou, waar nodig, om zo succesvol mogelijk te ondernemen. Je staat er dus niet alleen voor en tegelijkertijd staan we jouw groei ook nooit in de weg.

Je bent daarbij als ondernemer vrij je eigen koers te varen en zelf te bepalen, welke merken je wilt voeren en van welke van onze diensten je gebruik wilt maken.

Belangrijk daarbij is te weten, dat de verdiensten van al je verkopen rechtstreeks op je rekening worden gestort en dat wij daarvan niets opeisen als franchisegever.

Wij staan dan ook niet voor niets bekend als de franchiseformule voor échte ondernemers.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vul hier http://www.one.nl/contact uw gegevens in en u wordt zo spoedig mogelijk gebeld door één van onze medewerkers.

tel: 088 999 9999

mail: backoffice@one.nl